Ballonnenclown Dronten

Ballonnenclown Dronten maakt uw feest nog completer met het maken van prachtige ballonfiguren. Deze clown maakt niet alleen hondjes, bloemetjes of zwaarden, maar ook prachtige ballonfiguren zoals een giraf, olifant en nog veel meer leuke en mooie figuren. Wilt u nog meer entertainment voor uw kinderen? Ballonnenclown Dronten kan tevens ballonnen vouwen in combinatie met het zetten van prachtige glitter tattoo’s of kinderen schminken. Ballonnenvouwer Dronten kan ook als piraat of ijsprinses komen. Kortom een allround kinder entertainer die multi inzetbaar is. Ballonnenclown Dronten geeft geen show, maar wel elk kind persoonlijke aandacht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.